All-round stagiair gezocht

foto boeken - Ryan Gander

Be-Part zoekt een all-round stagiair voor tijdens het academiejaar 2024 - 2025. We leren je onder begeleiding de verschillende aspecten van de werking van het kunstenplatform kennen. Gedurende de stage krijg je de mogelijkheid om aan meerdere projecten mee te werken. Zowel 1ste als 2de semester is mogelijk.

Functieomschrijving

Je takenpakket is zeer gevarieerd en je werkt mee aan o.a.:

- communicatie
- publiekswerking
- administratie
- productie tentoonstellingen en evenementen

Profiel

Je bent student en op zoek naar een interessante stage in de beeldende kunstensector. Je bent gepassioneerd door hedendaagse kunst en werkt graag in een team. Je bent flexibel en vindt het niet erg om ook eens in het weekend in te springen. Je kan zowel in Kortrijk als in Waregem aanwezig zijn en bent hier ook flexibel in.

Aanbod

De stage kan zowel in het 1ste als in het 2de semester plaatsvinden, of verspreid over het volledige academiejaar. We leren je onder begeleiding de verschillende aspecten van de werking van het kunstenplatform kennen. Be-Part presenteert jaarlijks twee tentoonstellingen in Waregem en werkt ook aan verschillende tentoonstellingen in Kortrijk. Je zal gedurende de stage dus de mogelijkheid krijgen om aan meerdere projecten mee te werken.

Solliciteren

Stuur een e-mail met je CV en een motivatiebrief naar info@be-part.be