Reservaties bezoek Paradise Kortrijk 2021

Reserveer je bezoek aan de Triënnale Paradise Kortrijk via www.paradisekortrijk.be

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Workshops bij de tentoonstelling 'Braeckman Fieret Kooiker Štrba'

Waregem Be-Part

Praktische info

Datum: 07 maart 2021 - 30 mei 2021
Tijdstip: 09u - 17u
Locatie: Be-Part Waregem

Westerlaan 17
8790 Waregem

Deze tentoonstelling toont werk van Dirk Braeckman, Gerard P. Fieret, Paul Kooiker en Annelies Štrba. Deze vier kunstenaars experimenteren zeer graag met fotografie! Het liefst fotograferen ze mensen en voorwerpen uit hun omgeving. Een foto nemen lijkt vandaag de dag heel eenvoudig: één klik op de knop en daar verschijnt je foto! Deze vindingrijke fotografen tonen ons dat er veel meer komt kijken bij het maken van een originele foto. Of we nu kijken naar een familiefoto, een portret, een hoop rommel of een detail; elke foto vertelt ons iets over wat de kunstenaars gezien hebben en wat ze ons willen tonen. Ga zelf aan de slag in ons atelier en onderzoek welke geheimen foto's kunnen vertellen of verzwijgen. Zo leren we op een andere manier naar beelden kijken en ontwikkelen we onze mediawijsheid.

We treffen de nodige maatregelen om de workshops veilig te laten verlopen. We houden ons aan het toegelaten aantal bezoekers. We vragen alle bezoekers om een mondmasker te dragen bij het bezoek en voorzien genoeg ontsmettingsmiddel voor zowel de handen als de contactoppervlakken. De veiligheidsmaatregelen worden duidelijk aangegeven voor alle bezoekers. De atelierruimte, de tentoonstellingsruimtes en de toiletten worden op regelmatige basis gepoetst. Het werkmateriaal wordt na elke workshop ontsmet of vervangen.

Info en reservatie

Hendrik Veuchelen
atelier@be-part.be
016 65 94 65

Leeftijd

Workshops: 4 – 6 jaar, 6 – 12 jaar
Masterclasses: 12 – 18 jaar

Data & tijdstip
Van 7 maart t.e.m. 30 mei. Maandag – vrijdag, om 09.30 u. of 13.00 u. Andere momenten mogelijk op aanvraag.

Groepsgrootte
Max. 20 deelnemers. De groep kan indien nodig opgesplitst worden en de twee groepen kunnen tegelijkertijd een workshop volgen.

Prijs
60 € all-in per groep. Dankzij de steun van de stad Waregem. 

Adres
Waregem: Westerlaan 17, 8790 Waregem. Op wandelafstand van het station.