Reservaties bezoek Paradise Kortrijk 2021

Reserveer je bezoek aan de Triënnale Paradise Kortrijk via www.paradisekortrijk.be

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Een fotografische uitdaging voor het gezin!

Waregem Be-Part

Praktische info

Datum: 01 april 2021 - 30 mei 2021
Tijdstip: 13u - 17u
Locatie: Be-Part Waregem

Westerlaan 17
8790 Waregem

Prijs: Gratis
Info en reservaties :

Meer info of vragen: info@be-part.be

Reserveer je bezoek aan de tentoonstelling via het inschrijvingsformulier

Vraag bij je bezoek aan de tentoonstelling naar de fotografische uitdagingen bij de tentoonstelling Braeckman Fieret Kooiker Štrba. Vraag naar een blad aan de balie of download hieronder de pdf en open de pdf op je smartphone.

Benodigdheden: een smartphone

Dirk Braeckman, Gerard Fieret, Paul Kooiker en Annelies Štrba experimenteren graag met fotografie! Het liefst fotograferen ze mensen en voorwerpen uit hun omgeving. Een foto nemen lijkt vandaag de dag heel eenvoudig: één klik op de knop en daar verschijnt je foto! Deze vindingrijke fotografen tonen ons dat er veel meer komt kijken bij het maken van een originele foto. Of we nu kijken naar een familiefoto, een portret, een hoopje rommel of een detail; elke foto vertelt ons iets over wat de kunstenaars gezien hebben en wat ze ons willen tonen. Aan de hand van deze fotografische uitdagingen leer je op een andere manier foto's maken, maar leer je bovenal op een andere manier kijken naar de wereld rondom.

Bezocht je de tentoonstelling al en waren de uitdagingen toen nog niet beschikbaar? Niet getreurd, op de tweede pagina vind je uitdagingen die je ook thuis of in de klas kan doen!

Maakte je een leuke foto? Aarzel dan niet om de foto op Instagram te posten met de hashtag #bepartwaregem of stuur de foto naar ons op via info@be-part.be

Fotografische uitdagingen!