Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Met kinderen

Be-Part Family Day

Be-Part organiseert bij elke tentoonstelling een Be-Part Family Day. Je kan samen met je familie op speelse wijze de tentoonstelling ontdekken, waarna jullie creatief aan de slag gaan in het atelier. De Family Day wordt steeds aangekondigd in onze agenda.

Verjaardagsfeestjes

Op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje voor je kind? Tijdens een verjaardagsfeestje in Be-Part komen de feestvierders op een speelse en actieve manier in aanraking met hedendaagse kunst. Via opdrachten die vertrekken vanuit verschillende disciplines, zoals beweging, muziek, theater en audiovisuele kunst, zetten we de werken en ideeën van kunstenaars om naar de leefwereld en interesse van de kinderen.

De kinderen gaan creatief aan de slag met verschillende materialen en laten zich hierbij inspireren door de tentoonstelling. We voorzien tussendoor een pauze waarin de kinderen een lekkere pannenkoek kunnen eten. De pannenkoeken, het fruitsap en het water worden aangekocht door Be-Part en dit zit inbegrepen in de prijs. Er wordt ook een moment voorzien om de cadeautjes uit te pakken.

I.s.m. Mooss vzw

Wanneer
Woensdag, zaterdag of zondag van 14.00 u. tot 16.45 u. Andere uren zijn mogelijk op aanvraag.

Voor wie
Kleuters en kinderen van 4 tot 12 jaar
Max. 15 kinderen

Prijs
We hanteren een minimumprijs van 130 €. Indien meer dan 10 kinderen deelnemen rekenen we per kind een meerprijs van 13 €.

Begeleider
We verwachten dat er minimum 1 volwassen begeleider (ouder, familielid) aanwezig is gedurende het verjaardagsfeestje.

Reservatie

Via atelier@be-part.be of telefonisch via 016 65 94 65. Gelieve minstens 3 weken vooraf te reserveren en aan te geven of we rekening moeten houden met voedselallergieën.

Locatie

Gemeenteplein 12, 8790 Waregem. Voorlopig bieden we dit alleen aan in Waregem.