Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Met je klas

Wat doen we?

In Be-Part Atelier worden actuele kunst en ideeën van kunstenaars omgezet naar de leefwereld en interesse van kinderen en jongeren. We doen dit -samen met Mooss vzw- met actieve rondleidingen en workshops voor kleuters (4 – 6 jaar), basisonderwijs (6 – 12 jaar) en secundair onderwijs (12 – 18 jaar). Tijdens de rondleiding wordt er actief gekeken, gefilosofeerd, bewogen en geluisterd. Via gerichte opdrachten leren kinderen en jongeren op een actieve manier naar kunst kijken. De opdrachten vertrekken vanuit verschillende disciplines, zoals beweging, muziek, theater, audiovisuele kunsten,… Vervolgens verkennen we via een gelijkaardig werkproces de taal van de kunstenaar in kwestie.

Ruimte voor diversiteit

Zitten er kinderen met een visuele, fysieke of mentale beperking of anderstalige kinderen in de klas? Laat het ons weten! Wij passen de workshop met veel plezier aan op basis van de noden van de groep.

Info & reservatie
Hendrik Veuchelen
atelier@be-part.be
016 65 94 65

Leeftijd
Workshops: 4 – 6 jaar, 6 – 12 jaar
Masterclasses: 12 – 18 jaar

Data & tijdstip
Van 7 maart t.e.m. 30 mei. Maandag – vrijdag, om 09.30 u. of 13.00 u. Andere momenten mogelijk op aanvraag.

Groepsgrootte
Max. 20 deelnemers. De groep kan indien nodig opgesplitst worden en de twee groepen kunnen tegelijkertijd een workshop volgen.

Prijs
60 € all-in per groep. Dankzij de steun van de stad Waregem. 

Adres
Waregem: Westerlaan 17, 8790 Waregem. Op wandelafstand van het station.

Kortrijk: Op verschillende locaties. Op wandelafstand van het station.